GALA FILMULUI ROMANESC

Perioada de inscriere in competitia pentru marele premiu de 10.000 de euro s-a incheiat.

Premiul de 10000 euro a fost castigat de filmul “Football in heaven” realizat de domnul Daniel Vatamanu.
Felicitari!

Editia I, 30 august 2018 – 31 august 2019

HOME | GFR

CASTIGA 10.000 DE EURO!

E simplu, iata cum:

GALA FILMULUI ROMANESC

Pentru prima oară, ai posibilitatea de a fi creatorul propriului scurt metraj. Intră și tu în competiția care te transformă în regizor. Dacă ai un telefon, un aparat foto care filmează ori o cameră, nu ezita. Fă-ti scenariul, filmează, editează și trimite-ne filmul tău.

Cerinte film

 • să nu fie mai lung de 5 minute;
 • să atingă toate cuvintele cheie menționate: aeroport, călătorie, mâncare, iubire;
 • să fie pozitiv;
 • să exprime starea de bine;
 • să aibă poveste și personaje;
 • să nu aibă caracter trivial;
 • să nu conțină scene de sex sau nuditate explicită;
 • să nu conțină imagini sau pasaje muzicale ale altor entități;
 • poate fi filmat doar in România;
 • descriere film;
 • titlul filmului.

Conditii tehnice

Rezoluție: full HD;
Compresii acceptate: H2s4, mpeg, mov, QuickTime;
Durata: 5 min;

Imagine thubnail sugestiva filmului dumneavoastra cu dimensiunea de 200 x 300 pixeli, rezolutie 300 dpi, format JPG.

Participantii cedează integral drepturile de difuzare în mediul online sau TV pentru toate teritoriile, pe o durată de 5 ani.

Fiecare participant își asumă responsabilitatea privind propriul film.

Eventualele conflicte privind imaginile sau coloana sonoră ori sunetul filmelor stau în responsabilitatea participanților.

Înscrierile se fac până pe data de 31 august 2019.

Selectarea castigatorului se va face de catre un juriu reprezentativ iar marele premiu de 10.000 euro va fi decernat in data de 15 septembrie 2019, în cadrul unei festivitati de incheiere a Galei Filmului Romanesc.

Asteptam filmele dumneavoastra prin transfer pe adresa de email: [email protected]

Despre GFR cu drag, Irina Margareta Nistor

„Pe vremuri, cand ne era mai greu, pilotii aduceau filmele in Romania, acum tot prin aeroport vine o ocazie pt cei ce vor sa faca filme! Cine nu incearca, sigur nu castiga!”

Irina Margareta Nistor

URMARITI-NE SI PE:

Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂

DE LA TINE

Filme participante

Vezi aici filmele primite, primite de la concurenti:

Film #1 – Taramul Strabunilor

Trimis de: Valentin-Cozmin Agheorghiesei

SUCEAVA, Romania

In acest film se scot in evidenta locurile pitoresti ale localitatii Holbav (Brasov, Romania), simplitatea gospodariilor care inca nu au renuntat la arhaic. Fierarul satului se incapataneaza sa duca mai departe meseria din tinerete.

Film #2 – Check in

Trimis de: Ioachim Ciobanu

BUCURESTI, Romania

La check-in-ul dintr-un aeroport au loc tot felul de intamplari haslii.

Film #3 – Football in Heaven

Trimis de: Dani Vatamanu

SUCEAVA, Romania

„Football in Heaven” este un proiect initiat de jurnalistul Emanuel Rosu, care isi propune promovarea turismului romanesc prin fotbal. La prima editie, 11 jurnalisti si bloggeri din Marea Britanie si Norvegia au ajuns in Bucovina.

Film #4 – Bilet spre implinire

Trimis de: Andreea-Nicoleta Ban

BEIUS, Bihor, Romania

Doua fete deprimate din cauza faptului ca au o viata anosta si nu si-au implinit visele (cel de a calatori si cel de a avea o pasiune), incearca o noua metoda de terapie prin care ajung sa isi implineasca visele reciproc, descoperind ca, ca sa fie fericite e mai usor decat credeau vreodata.

Film #5 – Din 88′ pentru totdeauna

Trimis de: Gheorghe Bianca

CORBEANCA, Ilfov, Romania

Acest film este oglindirea perfecta care demonstreaza faptul ca totul se intampla cu un scop. O „calatorie” in timp prin amintirea Adinei de pe vremea cand era tanara, un bagaj pierdut, o cafea si… doi straini care ajung sa se indragosteasca unul de celalalt. Destinul acestora de a ajunge sa se cunoasca tocmai intr-o situatie ca aceasta, „a jonglat” extrem cu emotiile fetei. Ar putea fi numit un destin mai… bipolar, te face sa crezi ca totul se ruineaza, iar apoi iti ofera motive sa te simti mai fericit decat niciodata. O poveste de dragoste nemuritoare, din 88′ pentru totdeauna.

Film #6 – Un randez-vous cu soarta

Trimis de: Marginean Alexandru

BUCURESTI, Romania

Alex si Stefan sunt doi frati care nu s-au cunoscut niciodata, locuind in tari diferite. Stefan se intoarce in Romania pentru a isi intalni in sfarsit fratele. Cei doi se intalnesc intamplator, Stefan luand masa chiar la fast food-ul unde lucreaza Alex.

Film #7 – Dragostea se prinde din zbor

Trimis de: Raluca-Beatrice Codre

BUCURESTI, Romania

Dragostea se prinde din zbor (Love is caught from the flight), este un film de scurt metraj hazliu, de dragoste, despre incredere, oameni si animale. Prinsa in vechea legislatie, eroina afla la aeroport ca nu are toate documentele necesare pentru a calatori cu micul ei patruped si este nevoita sa ia o decizie cat inca mai are timp… Va accepta sau nu ajutorul?

Film #8 – Prietenie

Trimis de: Mircea Banu

PLOIESTI, Prahova, Romania

Un grup de tineri si o regula speciala: Nimeni din grup nu are voie sa refuze provocarile impuse.

Film #9 – Intervale

Trimis de: Aurel Anghele

BUCURESTI, Romania

Ea este muzician din România, dar de ceva vreme s-a stabilit în străinătate. Temporar, îi place Ei să creadă. El este iubitul Ei și numără zilele până la următoarea întoarcere acasă. Mereu prinsă în proiecte muzicale, aeroportul îi este foarte familiar: acolo își ia cafeaua, acolo citește sau își face planuri. Timpul petrecut împreună este cu atât mai prețios pentru amândoi. La fel ca în muzică, viața lor se derulează în intervale: între două concerte,  între două călătorii sau între două promisiuni. Dar până când, oare?

Film #10 – Prin munti – Mai aproape de cer.

Trimis de: Mihai Marc Mohora

BUCURESTI, Romania

O aventura la Vidra, pornind de pe partia Transalpina. Amintirea unor momente placute din Bucuresti si o noua aventura in muntii Bucegi.

Film #11 – In varful Romaniei

Trimis de: Costescu Alexandru

BUCURESTI, Romania

Potecile noastre neatinse vazute de sub copaci si de peste munti prin ochii unui Visator!

Film #12 – Aceeasi masa

Trimis de: Radu Oana

BUCURESTI, Romania

Pentru aniversarea de 10 ani, un cuplu decide sa repuna in scena prima lor întâlnire. La aceeași masa, impart același desert pe care l-au ales in prima ora petrecuta împreună. Emoții si multe amintiri frumoase. O decizie de moment, un zbor care de fapt avea sa le transforme viata.

Evenimente oferite de:

REGULAMENT

Regulamentul oficial al campaniei

Cititi cu atentie regulamentul complet al campaniei.

Va multumim!

Act adiţional nr. 2 din 31.01.2019 La REGULAMENTUL concursului ”GALA FILMULUI ROMANESC”

Organizatorul concursului “GALA FILMULUI ROMANESC”, dnata Catering SRL, cu sediul in Calea Bucureștilor nr. 224R, C.P. 70000, Oraș Otopeni, Jud. Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J23/1077/2001, cod unic de înregistrare RO4339914, adresa e-mail [email protected]

Prin KZ CREATIVE AD SRL, cu sediul in Str. Drumul Garii Odai nr.1A, Et.3, Camera 301.4, Otopeni, Jud. Ilfov, cod unic de înregistrare atribut fiscal RO 34916720, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J23/2974/2015, adresa e-mail [email protected], in calitate de Co-organizator.

Au decis modificarea SECTIUNII 2. DURATA CONCURSULUI si SECTIUNII 4. MECANISMUL CONCURSULUI, pct. 2, din Regulamentul oficial al concursului ”GALA FILMULUI ROMANESC”în sensul prelungirii perioadei de înscriere la concurs până la data 31 august 2019.  

De asemenea, se modifică și  SECTIUNEA 7. ANUNTAREA CASTIGATORULUI, VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIULUI data decernării premiului în sensul stabilirii acesteia la 15.09.2019.

Restul dispozițiilor din regulament rămân neschimbate.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Concursul “ GALA FILMULUI ROMANESCeste organizat de [DNATA CATERING SRL, cu sediul in Calea Bucurestilor nr. 224R, C.P. 70000, Oras Otopeni, Jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/1077/2001, cod unic de inregistrare RO4339914, adresa e-mail [email protected], numita in prezentul regulament “Organizatorul”]

Prin KZ CREATIVE AD SRL, cu sediul in Str. Drumul Garii Odai nr.1A, Et.3, Camera 301.4, Otopeni, Jud. Ilfov, cod unic de înregistrare atribut fiscal RO 34916720, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J23/2974/2015, adresa e-mail [email protected], numită în prezentul regulament “Co-organizator”,

Decizia de derulare a concursului este conform regulilor din prezentul regulament (denumit in continuare „Regulamentul Oficial” sau „Regulamentul”), este finala si obligatorie pentru Participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial pe parcursul Campaniei, prin intocmirea unui act aditional la prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare in 24 de ore de la data publicarii. Modificările Regulamentului nu sunt retroactive.

Participarea la concurs implica acceptarea de catre Participanti a prevederilor prezentului Regulament precum si obligativitatea respectarii acestora. Prin participarea la prezentul Concurs, Participantii vor fi considerat a fi citit, inteles si acceptat integral prevederile prezentului Regulament și a eventualelor modificări.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI

Festivitatea de deschidere a evenimentului este organizata si se desfasoara in incinta Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti, in locatia Left Bank 2, in data de 30.08.2018, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Durata de desfasurare a campaniei 30.08.2018 – 10.11.2018 cu decernarea Marelui Premiu in data de 1 Decembrie 2018.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, sex, religie, etnie, cu varsta mai mare de 18 ani impliniti la data inscrierii la Campanie, care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumite in continuare „Participanti”).

Nu sunt eligibile pentru a participa la Concurs persoanele juridice, intreprinderile familiale, angajatii organizatorului, si ai celorlalte societati implicate in organizarea si derularea evenimentului, precum si a rudelor sau afinilor acestora până la gradul II.

Participarea la aceast Concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI
 1. Pentru a se inscrie la Concursul Gala Filmului Romanesc, participantii trebuie sa viziteze in perioada 30.08.2018 – 10.11.2018 site-ul www.happyairport.ro/gfr  ,  sa descarce si sa completeze formularul de participare  de pe site-ul happyairport.ro/gfrsi sa il trimita impreuna cu filmuletul propriu pe adresa de email  [email protected], utilizand o adresa de email valida ( se pot utiliza urmatoarele modalitati de transfer: wetransfer, myairbridge etc).

Formularul de participare va fi completat cu  datele personale valide – nume, prenume, telefon, email, adresa, localitate/tara, titlul si descrierea filmului.

 1. Inscrierile in concurs se fac in perioada 30.08.2018 – 10.11.2018, iar decernarea marelui premiu in valoare de 10.000 EURO se va face pe data de 1 Decembrie 2018 in cadrul unei festivitati.
 2. Cerinte pentru realizarea filmuletelor:
 • sa atingă toate cuvintele cheie menționate: aeroport, călătorie, mâncare, iubire;
 • să fie pozitiv;
 • să exprime starea de bine;
 • să aibă poveste și personaje;
 • să nu aibă caracter trivial;
 • să nu conțină scene de sex sau nuditate explicită;
 • să nu conțină imagini sau pasaje muzicale ale altor entități;
 • sa fie filmat in Romania.

Conditii tehnice

 • Rezoluție: full HD
  Compresii acceptate: H2s4, mpeg, mov, QuickTime
  Durata: maxim 5 minute

Titlu film

Descriere: max. 100 de cuvinte

Imagine thumbnail dimensiune 200 x 300

 1. In urma primirii filmuletului pe adresa indicata mai sus, acesta va fi verificat de catre reprezentantii organizatorului sa indeplineasca toate cerintele prevazute la pct. 3.

Participantii vor primi pe adresa de email un raspuns cu privire la confirmarea inscrierii in concurs, sau, in cazul in care filmuletul nu indeplineste conditiile de la pct 3, motivele pentru care filmuletul nu a fost inscris in concurs.

 1. Participantii cedează integral drepturile de difuzare în mediul online sau TV pentru toate teritoriile, pe o durată de 5 ani.
 2. Fiecare participant își asumă responsabilitatea privind propriul film. Eventualele conflicte privind imaginile sau coloana sonoră ori sunetul filmelor stă în responsabilitatea fiecarui participant.
 3. Un participant se poate inscrie in concurs o singura data, cu un singur film.

Daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a anula respectiva premiere astfel viciata si a cere tragerea la raspundere a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECTIUNEA 5. PREMIUL CAMPANIEI

Marele premiu de 10.000 EURO

SECTIUNEA 6. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Selectarea castigatorului se va face de catre un juriu reprezentativ si va avea loc in maxim 15 zile calendaristice de la incheierea concursului, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui Avocat. La jurizare participa toate filmele inscrise in concurs in perioada de desfasurare si se va alege un numar total de 3 filme, un castigator si doua rezerve. Rezervele, în număr total de 2, se vor alege pentru situatia in care premiul nu este validat de catre Organizator.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude orice participare la concurs ce se efectueaza prin incalcarea prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 7. ANUNTAREA CASTIGATORULUI, VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIULUI

La finalul jurizarii se va proceda la validarera castigatorului, urmand ca acesta contactat telefonic sau prin e-mail, de catre un reprezentant al Organizatorului.

Numele castigatorului selectat va fi publicat pe site-ul www.happyairport.ro, dupa ce marele premiu va fi decernat in data de 1 Decembrie 2018 in cadrul unei festivitati de incheiere a GALEI FILMULUI ROMANESC.

Pentru validare, potentialul castigator va trebui sa trimita in format electronic o copie a CI/Pasaport si formularul de inscriere in concurs, sa confirme datele completate. Daca castigatorul nu trimite/prezinta CI/Pasaport si formularul de inscriere in termen de 7 zile calendaristice de la contactare, la cea de-a treia astfel de instiintare efectuata in acest timp, premiul nu mai poate fi revendicat de catre acesta. In acest caz, premiul se acorda rezervei desemnate prin tragere la sorti conform celor de mai sus. Rezervele trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii pentru validarea premiului. Acceptarea premiului nu este obligatorie.

Pentru ca un formular de inscriere sa fie valid, acesta va trebui sa fie completat in intregime cu urmatoarele detalii:

nume intreg, telefon, adresa, e-mail, localitate/tara, titlu si descriere film.

Neindeplinirea conditiilor de participare la Concurs, atrage dupa sine descalificarea castigatorului, premiul ramanand la dispozitia Organizatorului

In cazul in care Organizatorul are suspiciuni de fraudare isi rezerva dreptul de a descalifica castigatorul, premiul ramanand la dispozitia Organizatorului.

La momentul premierii câștigătorului se va semna un proces verbal. Pentru încheierea procesului verbal, castigatorul trebuie sa prezinte un extras de cont sau o adresă oficială de la bancă în care să fie specificat codul IBAN, banca și titularul de cont și cu actul de identitate.

Plata premiului se va face la valoarea netă, (fără impozitul pe venit, virat de organizator) și se va realiza prin virament bancar, în lei, la cursul valutar BNR din ziua efectuării tranferului bancar în contul câştigătorului, şi nu în numerar, în termen de 20 de zile lucrătoare de la data semnării procesului verbal cu Organizatorul concursului.

SECTIUNEA 8. RESPONSABILITATE

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu va fi chemat ca parte in niciun litigiu cu privire la premii.

In cazul in care Organizatorul constata ca un castigator nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului castigator.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in concurs. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda, inscrierile respective vor fi anulate. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice persoana participanta in concurs care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al concursului. Organizatorul este indreptatit/a sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui Concurs.

SECTIUNEA 9. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea datelor cu caracter personal ale Participantilor se face in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR”).

Categorii de date cu caracter personal (in continuare „Datele Personale”) si tipuri de prelucrari

Datele dvs cu caracter personal care sunt colectate si prelucrate in scopul Concursului sunt urmatoarele:

 • Nume
 • Prenume
 • Adresa
 • Telefon
 • Adresa e-mail
 • Localitate/Tara

In scopul derularii Concursului, se efectueaza urmatoarele prelucrari ale Datelor Personale:

 1. Colectare prin intermediul formularelor de participare la Concurs transmise online;
 2. Stocarea formularelor de inscriere concepute pentru scopul Concursului;
 3. Selectarea castigatorului in urma jurizarii
 4. Contactarea castigatorilor;
 5. Inregistrare, organizare, strucuturare, stocare (in baze de date proprii), transfer;

Perioada de stocare

Datele Personale vor fi prelucrate pe perioada desfasurarii Concursului iar ulterior acesteia pe baza de consimtamant, dar nu mai mult de 5 ani.

Temeiul Juridic al prelucrarilor

Temeiurile juridice pentru colectarea si prelucrarea Datelor Personale sunt reprezentate de:

 • Necesitatea desfasurarii Campaniei la care Participantii adera contractual (art. 6 alin. 1 lit. b din GDPR) pentru prelucrarile de la punctele 1-5;
 • Interesul legitim, in scopul organziarii si desfasurarii campaniei (art. 6 alin. 1 lit. f din GDPR) pentru prelucrarile de la punctul 6;
 • Consimtamantul, pentru informarile de marketing/publicitate (art. 6 alin. 1 lit. a din GDPR) pentru prelucrarile de la punctul 7;

Interesul legitim

In ceea ce priveste stabilirea interesului legitim ca temei juridic al prelucrarii Datelor Personale, am desfasurat o analiza si evaluare pentru a ne asigura ca interesele noastre legitime nu prevaleaza fata de interesele, drepturile si libertatile fundamentale ale Participantilor.

Consecintele refuzului de furnizare a Datelor Personale corecte si complete

Refuzul de a furniza Datele Personale are ca si consecinta imposibilitatea persoanei vizate de a participa la Concurs. Orice formular de inscriere care nu este completat cu toate Datele Personale solicitate sau care este completat cu Date Personale incorecte/incomplete se considera nul.

Drepturile Participantilor la Campanie din perspectiva GDPR

Participantii la Campanie au urmatoarele drepturi:

 • Dreptul de acces;
 • Dreptul de interventie asupra datelor
 • Dreptul de opozitie si restrictionare a prelucrarii
 • Dreptul de stergere a datelor
 • Dreptul la portabilitatea datelor
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate
 • Dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere
 • Dreptul de retragere, in orice moment, a consimtamantului acordat pentru utilizarea Datelor Personale in scopul transmiterii de informari cu privire la produse, promotii si campanii. Acest drept poate fi exercitat in primul rand, prin selectarea optiunii „dezabonare” din cuprinsul comunicarilor de marketing/publicitate. Odata ce am primit notificarea ca v-ati retras consimtamantul, nu vom mai procesa datele dumneavoastra personale in scopul sau scopurile pentru care ati consimtit initial, cu exceptia cazului in care avem un alt temei legitim in acest sens prevazut de GDPR. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Va rugam sa transmiteti toate solicitarile dvs cu privire la drepturile enumerate mai sus, in scris, la adresa [email protected].Va rugam sa retineti ca exercitarea dreptului de stergere a datelor precum si a dreptului de opozitie si restrictionare a prelucrarii va avea ca si consecinta imposibilitatea persoanei vizate de a participa la Concurs.

Transmiterea de Date Personale catre alte țari

Datele Personale nu sunt transferate in afara Romaniei.

Numele si prenumele castigatorului  si premiul castigat in cadrul Concursului GALA FILMULUI ROMANESC va fi publicat  pe site-ul www.happyairport.ro

SECTIUNEA 10. TAXE SI IMPOZITE

Valoarea premiului este brută. Concursul se desfăşoară în acord cu prevederile Codului Fiscal, aprobat prin Legea nr. 227 din 2015 actualizată. Impozitul pentru premiu va fi suportat de către câştigător, acesta fiind reţinut câştigătorului din suma câştigată și virat către stat.

Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigator prin primirea premiului, in conformitate cu dispozitiile Codului Fiscal. Orice alte declaratii de venit si cheltuieli ce deriva din castigarea Premiului cad in sarcina exclusiva a castigatorului. Organizatorul nu va avea nicio raspundere fata de eventualele cheltuieli suplimentare, datorate in baza legislatiei aplicabile sau ocazionate de orice circumstante, suportate de catre participant in legatura cu aceasta Campanie sau in legatura cu premiul castigat.

 

SECTIUNEA 11. INCETAREA CAMPANIEI

Prezentul Concurs poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora*, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua.

*Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

SECTIUNEA 12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe adresa DNATA CATERING SRL, cu sediul in Calea Bucurestilor nr. 224R, C.P. 70000, Oras Otopeni, Jud. Ilfov. Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda derularea concursului pana la rezolvarea reclamatiilor ce vizeaza incidente ce pot afecta imaginea sau costurile Concursului.

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL

Prin participarea la aceast Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. Regulamentul de participare/desfasurare al campaniei promotionale este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant pe site-ul www.happyairport.ro. Orice modificare a regulilor de participare la Campanie, a modului de desfasurare a acesteia, a perioadei valabilitatii acesteia, vor fi anuntate public de Organizator.

Prezentul Regulament Oficial a fost redactat cu respectarea prevederilor legale si a fost semnat in trei exemplare originale si atestat de avocat.

CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele si cafenelele din

Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului

USOR SI ACCESIBIL

Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.

 

Asteptam filmele dumneavoastra, prin transfer, la adresa:

[email protected]

MULT SUCCES!

Pentru a trimite filmele catre adresa noastra de email, va rugam folositi link-ul: www.wetransfer.com

Share This