Reteta „Gogosi”

HOME | 100 retete de foc | Reteta gogosi

Introducere

Despre aceasta reteta

Dealu Frumos din Transilvania este centrul tarii. Aici parca judetele se inteapa unele in altele, culturile si traditiile venite de demult. Intr-un loc desprins parca din alt timp, gasim o comunitate de romani mandrii ca pot readuce la viata traditia sasilor care au plecat de mai bine de 27 de ani din zona.

De la mitologicele LOLE, la mancarea sasilor, de la limba germana la stilul corect si direct, de la bunatatea oamenilor din Transilvania, la bucuria romanului demn.

Click pe video, pentru a vedea o scurta prezentare a retetei noastre.

Ingrediente si mod de preparare

 Ingrediente:

  • 200 ml lapte
  • 20 g drojdie proaspata/1 pliculet drojdie uscata
  • 25 ml ulei
  • 1 lingura zahar
  • 1 ou
  • coaja rasa a unei lamai
  • coaja rasa a unei portocale
  • un praf sare
  • 450 g faina

Mod de preparare:

Am intalnit oameni frumosi.

Madalina Brat, este o tanara care a ales sa plece din zona Buzaului spre Bucuresti si de aici a ajuns la Agnita. Ea mi-a deschis apetitul de Transilvania culinara.

Ca totul sa fie pe deplin magic, gazdele de la pensiunea Elisabeta Centrul Tarii au chemat grupurile de lole.

Un obicei unic, pastrat cu sfintenie si respectat in cele mai mici detalii.

Poftă bună!

URMARITI-NE SI PE:

Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂

Evenimente oferite de:

CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele si cafenelele din

Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului

USOR SI ACCESIBIL

Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.

 

Exclusiv

CASTIGA 10.000 EURO

E simplu! Vezi cum poti participa si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro. Nu e greu!

Share This