Reteta

„Ciulama de coiperci in cuib de mamaliga”

HOME | 100 retete de foc | Reteta ciulama de ciuperci in cuib de mamaliga

Introducere

Despre aceasta reteta

Drumurile în Bucovina sunt surprinzătoare. Te încarci de energie pozitivă. Discuțiile cu oamenii acestor locuri sunt fascinante, peisajul iniștitor, aerul tomnatic ajuta imaginația. La Vatra Dornei, rețetele care sunt transmise din generație în generație, sunt readuse în spațiile unui boutique hotel modern cu pasiune. Sunt parcă ținute în odaia veche din spatele casei.

Click pe video, pentru a vedea o scurta prezentare a retetei noastre.

Ingrediente si mod de preparare

Ingrediente:

  • Hribi
  • Smântână prospătă
  • Un praf de sare
  • Mălai pentru mămăligă
  • O ceapă

Mod de preparare:

Dealurile lasă la umbra copacilor ca pădurile să fie populate de ciuperci felurite.

Sătenii aduc comoara pădurilor în gospodărie, unde se prepare cea mai bună ciulama.

Din hribi proaspăt tocați, cu smântână de o zi, cu un praf de sare si alintate cu ceapă călită.

Polonicul acesta miraculous, este turnat într-un cuib de mămăligă aburindă.

Poftă bună!

URMARITI-NE SI PE:

Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂

Evenimente oferite de:

CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele si cafenelele din

Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului

USOR SI ACCESIBIL

Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.

 

Exclusiv

CASTIGA 10.000 EURO

E simplu! Vezi cum poti participa si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro. Nu e greu!

Share This