Reteta

„Scrijele”

HOME | 100 retete de foc | Reteta scrijele

Introducere

Despre aceasta reteta

Simplitatea bucovinei este probabil cea mai frumoasa caracteristica a acelor locuri. De la fumul greu dar cu miros de cetina, la soarele care parca apune altfel, de la dealurile frumos desenate si ingrijte, la albastrul de Voronet, de la aburii diminetilor reci de Octombrie, la roua de mai, de la mancarurile complicate la simplii cartofi aruncati pe o tabla incinsa si sarati din belsug, totul este unic.

Click pe video, pentru a vedea o scurta prezentare a retetei noastre.

Ingrediente si mod de preparare

 Ingrediente:

  • Cartofi
  • Sare

Mod de preparare:

Oriunde ai merge esti servit cu scrijele.

Felii rotunde de cartofi, aruncate pe tabla incinsa si aprig invelita de flacarile lemnelor din padure, servite cu untura, sau ulei, ori ardeiate sau usturoiate in oricevariante sunt incredibile prin simplitate.

Poftă bună!

URMARITI-NE SI PE:

Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂

Evenimente oferite de:

CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele si cafenelele din

Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului

USOR SI ACCESIBIL

Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.

 

Exclusiv

CASTIGA 10.000 EURO

E simplu! Vezi cum poti participa si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro. Nu e greu!

Share This