Reteta

„Tocana de pui cu ciuperci”

HOME | 100 retete de foc | Reteta tocana de pui cu ciuperci

Introducere

Despre aceasta reteta

Dragă călătorule!

Dacă treci prin Cisnădie, nu rata o tocăniță de pui. Este Mai mult decât un rpeparat. Este un cumul de stări de bine. De preferat este să fie făcută la ceaun, la foc mic de lemne.

Click pe video, pentru a vedea o scurta prezentare a retetei noastre.

Ingrediente si mod de preparare

 Ingrediente:

  • ceapă
  • usturoi
  • pătrunjel
  • mărar
  • cimbru
  • morcovi
  • pastă roșii
  • pastă ardei
  • ciuperci
  • aripioare pui
  • făină
  • sare
  • boia
  • piper
  • smântâna

Mod de preparare:

Am învățat să îmi stăpânesc poftele. Dar… de data aceasta a fost imposibil. O casă tipică a oamenilor gospodari. De undeva din Transilvania. Odată ce ai pășit în curtea lor te invită să guști din toate preparatele.

Am aflat povestea familiei Bozdoghina. Lili m-a ajutat să descopăr și bcătăria specifică locului. Mi-a povestit cu un nod în gât despre cei doi fii plecați departe de casă.

Gătește mereu ca și cum ar fi toată familia… acasă. Cu bucurie, cu pasiune… 

Poftă bună!

URMARITI-NE SI PE:

Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂

Evenimente oferite de:

CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele si cafenelele din

Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului

USOR SI ACCESIBIL

Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.

 

Exclusiv

CASTIGA 10.000 EURO

E simplu! Vezi cum poti participa si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro. Nu e greu!

Share This