Reteta

„Borsul cocosului”

HOME | 100 retete de foc | Reteta borsul cocosului

Introducere

Despre aceasta reteta

Mai multe detalii in curand…

Click pe video, pentru a vedea o scurta prezentare a retetei noastre.

Ingrediente si mod de preparare

Ingrediente:

  • aripi
  • șira spinării
  • târtița
  • coșul pieptulu
  • gâtul
  • 1 pulpă de cocoș
  • 1 ceapă mare
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • puțină țelină
  • 3- 4 roșii
  • 1 litru zeamă de varză
  • leuștean
  • 1 lingură de orez
  • sare
  • piper negru măcinat

Mod de preparare:

Se pune carnea porționată în apă cu sare, iar după ce dă un clocot se schimbă apa. Se ia spuma pentru a rămâne zeama limpede și se lasă să fiarbă carnea (cocoșul fierbe mai greu).

Când carnea e pe jumătate fiartă se adaugă legumele tăiate cubulețe, apoi orezul. Se lasă să fiarbă 10 minute apoi se pun roșiile fără coajă și tăiate cubulețe și se mai fierb încă 10 minute.

Separat se prepară zeama grasă din morcov și ceapă trase în ulei la foc iute. Se lasă să dea un clocot și  se potrivește gustul cu sare.

La final se pun leușteanul verde și tarhonul.

Se servește cald cu ardei iute.

Poftă bună!

URMARITI-NE SI PE:

Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂

Evenimente oferite de:

CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele si cafenelele din

Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului

USOR SI ACCESIBIL

Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.

 

Exclusiv

CASTIGA 10.000 EURO

E simplu! Vezi cum poti participa si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro. Nu e greu!

Share This