Reteta
„Supa de dovleac”
HOME | 100 retete de foc | Reteta supa de dovleac
Introducere
Despre aceasta reteta
Reteta veche, traditionala, oferita de Mia Pavelescu.
Click pe video, pentru a vedea o scurta prezentare a retetei noastre.
Ingrediente si mod de preparare
Ingrediente:
- 1 dovleac plăcintar (mare) sau dovleac galben românesc (după ce s-a recoltat toamna)
- 3 litri lapte acru
- 1 ceșcuță cu ulei
- 2 cepe
- 30 mg smântână
- sare după gust
- mărar sau semințe de mărar
Mod de preparare:
Dovleacul se spală, se curață de coajă și se taie cubulețe.
Ceapa tocată mărunt se călește în uleiul încins până devine moale (nu se rumenește).
Se adaugă dovleacul tăiat mărunt și se călește și el (10-15 minute). Se pune apoi laptele acru care se lasă să fiarbă 15 minute la foc potrivit.
Se adaugă smântâna, lapte acru, sarea și se mai dă un clocot. Se ia tuciul de pe sobă și se pune mărar verde tocat mărunt.
Poftă bună!
URMARITI-NE SI PE:
Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂
CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele si cafenelele din
Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti
Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului
USOR SI ACCESIBIL
Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti
Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.
Exclusiv
CASTIGA 10.000 EURO
E simplu! Vezi cum poti participa si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro. Nu e greu!