POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Site-ul web www.happyairport.ro este deținut și administrat de KZ CREATIVE AD SRL, persoană juridică română, cu sediul în Otopeni, Strada Drumul Gării Odăi, nr. 1A, Județul Ilfov, România. Pentru a urmări mai ușor informațiile, trebuie să știi că ne putem referi la societatea noastră folosind termenii „KZ Creative”, „nouă”, „nostru” etc, iar la tine, ca utilizator și vizitator al site-ului, folosind termenul „dumneavoastră”.

Această politică descrie datele pe care le colectăm atunci când vizitați https://www.happyairport.ro/, numit ȋn continuare și site sau site-ul. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică.

Datele colectate

De fiecare dată când vizitați site-ul nostru, colectăm automat date tehnice precum:

  • IP utilizat pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet;
  • informațiile de conectare;
  • tipul și versiunea de browser;
  • tipul dispozitivelor utilizate;
  • sistemul de operare utilizat.

Datele menționate pot fi prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți și găsiți mai multe informații despre acest lucru ȋn Politica privind modulele cookie.

De asemenea, pentru optimizarea funcționării site-ului, colectăm informații precum:

  • adresa web (URL);
  • click-urile efectuate pe site (inclusiv data și ora);
  • paginile vizualizate sau căutate (inclusiv articolele citite, timpii de răspuns al paginilor);
  • erorile de descărcare;
  • durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor conținuturi sau videoclipuri);
  • numărul mediu de pagini vizualizate pe site-ul nostru;
  • informații privind interacțiunea cu paginile (cum ar fi numărul de click-uri sau treceri de mouse).

Modul de utilizare a datelor

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru diverse motive tehnice și operaționale, cum ar fi:

  • pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru dispozitivul dumneavoastră;
  • pentru a îmbunătăți site-ul, inclusiv funcționalitățile acestuia;
  • pentru administrarea site-ului;
  • pentru activități interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare;
  • pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră;
  • pentru a păstra site-ul în siguranță.

Destinatari date

Datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm sunt stocate în Uniunea Europeană („UE”) și în Spațiul Economic European („SEE”). Cu toate acestea, anumite date colectate de părțile terțe prin intermediul fișierelor de tip cookie (Exemplu: DoubleClick ) vor fi stocate în data center-uri situate cât mai aproape de locul de unde provine traficul. Astfel, aceste date pot fi gestionate de servere situate în Uniunea Europeană – UE sau in Spațiul Economic European – SEE sau pot fi transferate în afara SEE. Pentru mai multe informații, consultați Politica privind modulele cookie.

Dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt transferate în altă țară, legile și regulile care protejează datele dumneavoastră cu caracter personal din țara către care sunt transferate pot fi diferite (sau pot oferi o protecție mai redusă) față de cele din Romania. Intenționăm să nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara UE/SEE dacă nu există protecții adecvate, conform Regulamentului (UE) 679/2016 – GDPR. Protecțiile adecvate pot include:

  • o decizie privind caracterul adecvat emisă de Comisia Europeană cu privire la țara sau țările de destinație;
  • o certificare de tip „Privacy Shield” pentru organiza’iile din SUA;
  • Clauzele Contractuale Standard aprobate de Comisia Europeană.

Site-ul nostru web utilizează DoubleClick, un serviciu pentru analiză web furnizat de Google. DoubleClick utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit site web să analizeze modul în care utilizați respectivul site web. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a site-ului web, elaborând rapoarte cu privire la activitatea site-ului web și furnizând alte servicii referitoare la activitatea site-ului web și la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastră IP cu alte date deținute de Google. Informații detaliate cu privire la Google și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite aici.

Pentru a măsura, optimiza și construi campaniile de marketing, site-ul nostru utilizează servicii puse la dispoziţie de către Facebook. Informații detaliate cu privire la protecția datelor cu caracter personal oferită de acestă organizaţie pot fi găsite la adresele https://www.facebook.com/policy.php și https://web.facebook.com/privacy/explanation.

Pentru a prezenta serviicile oferite, site-ul utilizează servicii puse la dispoziție de YouTube. Informații detaliate cu privire la protecția datelor cu caracter personal oferită de acestă organizație pot fi găsite aici.

Drepturile persoanelor vizate

Datele de natură personală deținute de KZ Creative sunt supuse condițiilor din GDPR care oferă persoanelor vizate dreptul de acces la toate tipurile de informații înregistrate deținute de operatorul de date, sub rezerva anumitor limitări. Pentru a solicita o copie a datelor deținute despre dumneavoastră sau pentru a vă actualiza informațiile, contactați KZ Creative la adresa de e-mail gdpr@kzcreative.ro.

De asemenea, conform GDPR, aveţi dreptul de a solicita KZ Creative, în calitate de operator de date de natură personală, rectificarea, ştergerea sau restricţionarea prelucrării datelor personale referitoare la dumneavoastră.

Dreptul de a depune o plângere în faţa Autorităţii Naţionale de Supraveghere

Conform GDPR, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poştal 010336, București, România. Mai multe detalii se pot obține accesând adresa https://www.dataprotection.ro/. Putem actualiza această Politică în cazul apariţiei unor noi prelucrări de date cu caracter personal. Vă rugăm să consultaţi periodic această Politică pentru orice modificări.

 

Data ultimei actualizări: 02.03.2020

Share This