Reteta

„Zacusca”

HOME | 100 retete de foc | Reteta zacusca

Introducere

Despre aceasta reteta

Merg spre taramul bisericilor frumos pictate, spre taramul linistii spirituale, spre locul acela unde mancarea este Dumnezeiasca. Merg in Bucovina. Prima oprire o fac la targul PRODUS IN BUCOVINA. Scopul este precis. Sa strang date despre oameni gospodari, care sa imi impartaseasca cele mai gustoase preparate, indiferent de originea etnica sau religioasa. Toti aici sunt bucovineni. 

Click pe video, pentru a vedea o scurta prezentare a retetei noastre.

Ingrediente si mod de preparare

Ingrediente:

  • Ceapa, aruncata cu tandrete in grasime incinsa
  • Ardei tocat marunt si copt in prealabil
  • Rosii copate si taiate bucatele mici
  • Vinete coapte si maruntite
  • Sare si piper dupa gust
  • Pentru un guste usor picant se utilizeaza ardei iute

Mod de preparare:

Gustul zacustii din Bucovina este diferit. Motivul sta cu siguranta in calitatea produselor.

Toate sunt naturale, fara interventia chimicalelor, coapte pe plita, cu lemne.

Sunt gatite cu dragoste multa, in ritmuri muzicale traditionale. 

Poftă bună!

URMARITI-NE SI PE:

Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂

Evenimente oferite de:

CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele si cafenelele din

Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului

USOR SI ACCESIBIL

Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.

 

Exclusiv

CASTIGA 10.000 EURO

E simplu! Vezi cum poti participa si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro. Nu e greu!

Share This