Reteta
„Zacusca”
HOME | 100 retete de foc | Reteta zacusca
Introducere
Despre aceasta reteta
Merg spre taramul bisericilor frumos pictate, spre taramul linistii spirituale, spre locul acela unde mancarea este Dumnezeiasca. Merg in Bucovina. Prima oprire o fac la targul PRODUS IN BUCOVINA. Scopul este precis. Sa strang date despre oameni gospodari, care sa imi impartaseasca cele mai gustoase preparate, indiferent de originea etnica sau religioasa. Toti aici sunt bucovineni.
Click pe video, pentru a vedea o scurta prezentare a retetei noastre.
Ingrediente si mod de preparare
Ingrediente:
- Ceapa, aruncata cu tandrete in grasime incinsa
- Ardei tocat marunt si copt in prealabil
- Rosii copate si taiate bucatele mici
- Vinete coapte si maruntite
- Sare si piper dupa gust
- Pentru un guste usor picant se utilizeaza ardei iute
Mod de preparare:
Gustul zacustii din Bucovina este diferit. Motivul sta cu siguranta in calitatea produselor.
Toate sunt naturale, fara interventia chimicalelor, coapte pe plita, cu lemne.
Sunt gatite cu dragoste multa, in ritmuri muzicale traditionale.
Poftă bună!
URMARITI-NE SI PE:
Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂
CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele si cafenelele din
Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti
Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului
USOR SI ACCESIBIL
Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti
Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.
Exclusiv
CASTIGA 10.000 EURO
E simplu! Vezi cum poti participa si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro. Nu e greu!