Reteta

„Raci in sare”

HOME | 100 retete de foc | Reteta raci in sare

Introducere

Despre aceasta reteta

Sau racii lui Hancerenco. Plecăm când încă nu se crapă de ziuă. Afară frigul de Noiembrie nu este deloc prietenos. O cafea lungă băută în fugă și fugim pe lac să scoatem plasele întinse cu o seară înainte.

Străbatem canalele de lângă Letea. Apa este scăzută… barca se mișcă greoi. Ceața transformă peisajul într-un adevărat film horor. Un stol de ciori completează tabloul.

Click pe video, pentru a vedea o scurta prezentare a retetei noastre.

Ingrediente si mod de preparare

 Ingrediente:

  • raci proaspeti

Mod de preparare:

Ajungem în liniștea lacului. Plasele sunt scoase rând pe rând. În ele pică multe feluri de pește și se mai agață și raci. Sunt preferații celui mic îmi mărturisește pescarul.

Nu se poate spune că aceasta este o rețetă complexă. În familia Hancerenco este însă o tradiție. Se fierb în tuci pe lemne, se arunca sare grunjoasă și ceva verdeață și se servesc aburinzi…

Poftă bună!

URMARITI-NE SI PE:

Urmareste-na zilnic si pe Facebook si Instagram, deocamdata 🙂

Evenimente oferite de:

CAFENELELE SI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele si cafenelele din

Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi toate restaurantele si cafenelele Aeroportului

USOR SI ACCESIBIL

Harta locatiilor in Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti

Vezi amplasamentul exact a locatiilor in Aeroport.

 

Exclusiv

CASTIGA 10.000 EURO

E simplu! Vezi cum poti participa si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de euro. Nu e greu!

Share This