Tocană de pui cu ciuperci

Tocană de pui cu ciuperci

Chicken and Mushroom Stew

De la familia Bozdoghina / From Bozdoghina family
Cisnădie
Transilvania

Ingrediente

500 g aripioare de pui
1 ceapă
5 căței de usturoi
500 g ciuperci
200 g pastă de ardei
200 g pastă de roșii
făină
sare
boia
piper
200 g smântână
2 morcovi
cimbru
o legătură de mărar
o legătură de pătrunjel

Ingredients

500 g of chicken wings
one onion
5 cloves of garlic
500 g of mushroom
200 g pepper paste
200 g tomato paste
flour
salt
paprika
pepper
200 g of cream
2 carrots
thyme
a bundle of dill
a bundle of parsley

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This