Borș de foi
Borș de foi
Greens Borsch
De la pensiunea Mia Pavelescu / From Mia Pavelescu
Pietriceaua
Muntenia
Ingrediente pentru un tuci de coasă:
- un braț de limba-boului (2 kg)
- 2 legături de ceapă verde
- 2 bucăți de ceapă uscată
- 4 morcovi
- 250 g ulei sau untură pentru încins
- 1,5 l de lapte acru
- sare și piper
- 0,5 l lapte dulce
Ingredients for one scythe cauldron:
- one armful of bugloss (2kg)
- 2 bundles of spring onion
- two pieces of onion
- 4 carrots
- 250 g of oil or grease for heating
- 1,5 l sour milk
- salt and pepper
- 0,5 l milk
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Antricot de vițel cu gutuie
De la Hotel Kaban
Vatra Dornei | Bucovina
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.