Borș de foi

Borș de foi

Greens Borsch

De la pensiunea Mia Pavelescu / From Mia Pavelescu
Pietriceaua
Muntenia

Ingrediente pentru un tuci de coasă:

  • un braț de limba-boului (2 kg)
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 bucăți de ceapă uscată
  • 4 morcovi
  • 250 g ulei sau untură pentru încins
  • 1,5 l de lapte acru
  • sare și piper
  • 0,5 l lapte dulce

Ingredients for one scythe cauldron:

  • one armful of bugloss (2kg)
  • 2 bundles of spring onion
  • two pieces of onion
  • 4 carrots
  • 250 g of oil or grease for heating
  • 1,5 l sour milk
  • salt and pepper
  • 0,5 l milk

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Caltaboș

De la Pensiunea lui Cobâlă

Budești | Maramureș

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This