Telemea de capră

Telemea de capră

Goat cheese

De la Ion Gospodaru / From Ion Gospodaru
Pietriceaua
Muntenia

Ingrediente:

  • lapte de la 120 de capre
  • o lingură de cheag (dizolvat în puțină apă caldă) la 10 litri lapte
  • sare

Ingredients:

  • milk from 120 goats
  • one spoon of curd dissolved in some warm water for every 10 litres of milk
  • salt

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This