Telemea de capră
Telemea de capră
Goat cheese
De la Ion Gospodaru / From Ion Gospodaru
Pietriceaua
Muntenia
Ingrediente:
- lapte de la 120 de capre
- o lingură de cheag (dizolvat în puțină apă caldă) la 10 litri lapte
- sare
Ingredients:
- milk from 120 goats
- one spoon of curd dissolved in some warm water for every 10 litres of milk
- salt
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Brânză de burduf muntenească
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.