Cap de bour

Cap de bour

Cap de Bour (Urus Head)

De la Florin Abagiu / From Florin Abagiu
Filipeștii de Pădure
Muntenia

VIDEO COMING SOON

Ingrediente

1 căpățână de vițel de 3,5 kg
1 ou – pentru uns căpățâna
½ de morcov tăiat cubulețe
1 ceapă mică tăiată peștișori
4 foi de dafin
1 linguriță cu un amestec din cimbru, nucșoară și tarhon
½ de linguriță piper măcinat
1 crenguță de busuioc
cca 20-30 ml ulei pentru uns tava
100 ml vin alb
pentru aluat
200 ml iaurt, 150 ml apă minerală, 1 ou,
drojdie cât o nucă, 50 g unt, 5 linguri ulei,
1 vârf de linguriță de sare, 1 kg făină,
250 g făină cântărită separat

Ingredients

the 3,5 kg head of a veal
one egg – to grease the head
half a carrot in pieces
a small onion cut julienne
four bay leaves
a spoon with a mix of thyme, nutmeg, and tarragon
half a spoon of ground pepper
a sprig of basil
about 20-30 ml of oil to grease the pan
100 ml white wine.
for the dough
200 ml yogurt, 150 ml mineral water, one egg,
yeast the size of a walnut, 50 g of butter,
5 spoons of oil, a dash of salt, 1 kg of flour,
250 flour separately weighed

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This