Cap de bour
Cap de bour
Cap de Bour (Urus Head)
De la Florin Abagiu / From Florin Abagiu
Filipeștii de Pădure
Muntenia
Ingrediente
1 căpățână de vițel de 3,5 kg
1 ou – pentru uns căpățâna
½ de morcov tăiat cubulețe
1 ceapă mică tăiată peștișori
4 foi de dafin
1 linguriță cu un amestec din cimbru, nucșoară și tarhon
½ de linguriță piper măcinat
1 crenguță de busuioc
cca 20-30 ml ulei pentru uns tava
100 ml vin alb
pentru aluat
200 ml iaurt, 150 ml apă minerală, 1 ou,
drojdie cât o nucă, 50 g unt, 5 linguri ulei,
1 vârf de linguriță de sare, 1 kg făină,
250 g făină cântărită separat
Ingredients
the 3,5 kg head of a veal
one egg – to grease the head
half a carrot in pieces
a small onion cut julienne
four bay leaves
a spoon with a mix of thyme, nutmeg, and tarragon
half a spoon of ground pepper
a sprig of basil
about 20-30 ml of oil to grease the pan
100 ml white wine.
for the dough
200 ml yogurt, 150 ml mineral water, one egg,
yeast the size of a walnut, 50 g of butter,
5 spoons of oil, a dash of salt, 1 kg of flour,
250 flour separately weighed
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.