Sarmale cu păsat

Sarmale cu păsat

Cabbage Rolls with Millet

De la Simona Ruje / From Simona Ruje
Baia Sprie
Maramureș

Ingrediente

1 kg de carne tocată de miel și vițel
250 g păsat
1 legătură de ceapă verde
2 cepe uscate
sare și piper
2 morcovi
șuncă (o bucată tăiată cubulețe)
300 g pastramă de mistreț
50 foi de varză
boia de ardei iute
untură de porc
cârnați de casă
mirodenii

Ingredients

1 kg minced lamb and veal meat
250 g of millet
one bundle of spring onion
2 pieces of dried onion
salt and pepper
2 pieces of carrot
bacon (one piece cut in cubes)
300 g of boar pastrami
50 pcs of cabbage leaves
hot
home-made sausages
spices

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This