Rapane

Rapane

Sea Snails

De la Cherhanaua Pontica / From Cherhanaua Pontica
Constanța
Dobrogea

Ingrediente

2 kg rapane proaspete
usturoi
2 cepe
3 ardei iuți
200 g unt
sare și piper
250 ml vin alb
250 ml bere

Ingredients

2 kg fresh sea snails
2 onions
3 hot peppers
200 g of butter
salt and pepper
250 ml white wine
250 ml of beer

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This