Pulpă de batal la cuptor

Pulpă de batal la cuptor

Wether Leg in the Oven

De la Daniel Leș / From Daniel Leș
Baia Sprie
Maramureș

Ingrediente

1 pulpă fragedă de batal
sare și piper
untură de porc
1 carafă de vin rose
mirodenii
usturoi
cimbru uscat

Ingredients

a tender wether leg
salt and pepper
pork lard
a jug of rose wine
spices
a stalk of garlic
dry thyme

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This