Poale-n brâu

Poale-n brâu

Poale-n Brâu (Cheese Pies)

De la Niculina Obaciu / From Niculina Obaciu
Fundu Moldovei
Bucovina

Ingrediente

aluat:
600 g făină
3 gălbenușuri
100 g unt
350 ml lapte
50 g zahăr
30 g drojdie proaspătă
vanilie
coajă de la o lămâie rasă
un praf de sare
umplutură:
500 g brânză de vaci grasă, 1 ou, 200 g zahăr,
2 linguri de zahăr vanilat, 1 linguriță extract de vanilie,
2 lingurițe cu coajă de lămâie rasă, un praf de sare, 100 g griș, 100 g stafide
pentru uns: 1 ou bătut

Ingredients

dough
600 g of flour
3 egg yolks
100 g of butter
350 ml of milk
50 g of sugar
30 g fresh yeast
vanilla
the peel from a grated lemon
a dash of salt
filling
500 g fat cottage cheese, 1 egg, 200 g of sugar, 2 spoons of vanilla sugar, 1 teaspoon of vanilla extract, 2 spoons of grated lemon peel,
dash of salt, 100 g of semolina, 100 g of raisins
one beaten egg for smearing

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This