Piftie de curcan

Piftie de curcan

Turkey Aspic

De la Florin Abagiu-Seva / From Florin Abagiu-Seva
Filipeștii de Pădure
Muntenia

VIDEO COMING SOON

Ingrediente

1,8–2 kg carne de pasăre cu os și piele (pulpe
aripi
gheare de curcan sau cocoș)
3 lingurițe rase de sare
2 lingurițede boabe de piper negru
2 morcovi
1 rădăcină de păstârnac
4 căpățâni de usturoi
(puse în două tranșe)
20–30 g gelatină granule sau foi (opțional
dacă este cazul)
3–4 albușuri crude de ou (pentru limpezit piftia)

Ingredients

1,8 – 2 kg poultry meat with bone and skin (legs
wings
turkey or rooster claws)
3 teaspoons of salt
2 spoons of pepper grains
2 carrots
1 parsley root
4 pieces of garlic (put in 2 stages)
20-30 g of gelatine
granules or sheets (optional
if necessary)
3-4 raw egg whites (to clear the aspic)

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This