Păturata pe crumpi
Păturata pe crumpi
Pie on Potatoes
De la Daniel Grosu / From Daniel Grosu
Timișoara
Banat
Ingrediente
5 crumpi (cartofi) mari albi
tăiați rondele
1 bucățică de șuncă de casă ușor afumată
4 cepe mijlocii
1 morcon (morcov)
1 paradaisă (rosie)
boia de ardei dulce
1 foaie de dafin
sare
piper
păturata:
300 g făină, 3 pahare cu apă rece, 1 linguriță de ulei și 1 linguriță de oțet, sare
umplutură pentru păturată:
2 ouă, 500 g brânză de vaci amestecată cu brânză sărată, mărar
Ingredients
5 big
white potatoes
cut in rings
one piece of slightly smoked home-made bacon
4 middle sized onions
one carrot
one tomato
sweet paprika
one bay
salt
pepper
pie:
300 g of flour, 3 glasses of cold water, one teaspoon of oil and one teaspoon of vinegar, salt
filling for the pie:
two eggs, 500 g cottage cheese, mixed with salty cheese, dill
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.