Păstrăv în lut
Păstrăv în lut
Trout in Clay
De la Daniel Leș / From Daniel Leș
Baia Sprie
Maramureș
Ingrediente
păstrăv
roșii
pătrunjel
cimbru proaspăt
usturoi
sare și piper
acest preparat se poate pregăti doar în cuptor de pământ
Ingredients
trout
tomatoes
parsley
fresh thyme
garlic
salt and pepper
an earth oven is necessary for this dish
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.