Miel jintuit
Miel jintuit
Lamb with Second Cheese Whey
De la Pensiunea Agroturistică Elena / From Pensiunea Agroturistică Elena
Panaci/Drăgoiasa
Bucovina
Ingrediente
500 g de slănină
500 g de ceapă verde
500 g de ceapă roșie
300 g de gogoșari
300 g de roșii
4 kg carne de miel
3 l apă
1 l jintuit (produs rezultat în urma stoarcerii coșului de zer)
sare și piper
2 legături de leuștean
Ingredients
500 g of bacon
500 g of spring onion
500 g of red onion
300 g of romanian peppers
300 g of tomatoes
4 kg of lamb meet
3 l of water
1 l second cheese way (product which results after battering and squeezing the whey)
salt and pepper
2 bundles of lovage
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.