Miel jintuit

Miel jintuit

Lamb with Second Cheese Whey

De la Pensiunea Agroturistică Elena / From Pensiunea Agroturistică Elena
Panaci/Drăgoiasa
Bucovina

Ingrediente

500 g de slănină
500 g de ceapă verde
500 g de ceapă roșie
300 g de gogoșari
300 g de roșii
4 kg carne de miel
3 l apă
1 l jintuit (produs rezultat în urma stoarcerii coșului de zer)
sare și piper
2 legături de leuștean

Ingredients

500 g of bacon
500 g of spring onion
500 g of red onion
300 g of romanian peppers
300 g of tomatoes
4 kg of lamb meet
3 l of water
1 l second cheese way (product which results after battering and squeezing the whey)
salt and pepper
2 bundles of lovage

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This