
Mâncare de spanac cu sos de roșii
Mâncare de spanac cu sos de roșii
Spinach and Tomato Sauce
De la Elena Lungu / From Elena Lungu
Pietriceaua
Muntenia
Ingrediente
1 kg de spanac
250 g de sos de roșii
1 ceapă
ulei
sare și piper
un praf de făină
3-4 gogoșari copți
4-5 căței de usturoi
sucul de la o lămâie
Ingredients
1 kg of spinach
250 g of tomato sauce
one
oil
salt and pepper
a dash of flour
3-4 pieces of baked romanian peppers
4-5 garlic cloves
the juice from one lemon
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.