Mâncare de spanac cu sos de roșii

Mâncare de spanac cu sos de roșii

Spinach and Tomato Sauce

De la Elena Lungu / From Elena Lungu
Pietriceaua
Muntenia

Ingrediente

1 kg de spanac
250 g de sos de roșii
1 ceapă
ulei
sare și piper
un praf de făină
3-4 gogoșari copți
4-5 căței de usturoi
sucul de la o lămâie

Ingredients

1 kg of spinach
250 g of tomato sauce
one
oil
salt and pepper
a dash of flour
3-4 pieces of baked romanian peppers
4-5 garlic cloves
the juice from one lemon

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This