Mâncare de praz cu sos de roșii

Mâncare de praz cu sos de roșii

Leek and Tomato Sauce

De la Elena Lungu / From Elena Lungu
Pietriceaua
Muntenia

Ingrediente

500 g de praz verde
250 g de sos de roșii
1 ceapă și 3-4 căței de usturoi
ulei
sare și piper
un praf de făină
3 gogoșari copți
măsline
sucul de la o lămâie
1 foaie de dafin

Ingredients

500 g of green leak
250 g of tomato sauce
one onion and 3-4 garlic
oil
salt and pepper
a dash of flour
3 pieces of baked romanian peppers
olives
the juice from one lemon
a bay leaf

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This