Cozonac
Cozonac
Cozonac
De la Niculina / From Niculina
Fundu Moldovei
Bucovina
Ingrediente pentru 3 cozonaci
1 kg făină
6 ouă
250 g smântână
1 l lapte
60 g drojdie
100 g stafide în rom
coaja de la o portocală și o lămâie
100 g unt
100 ml ulei
un praf de sare
umplutură:
1 kg nucă
albuș de ou
250 g zahăr
arome
100 ml lapte
o lingură de pesmet
Ingredients for 3 cozonaci
1 kg flour
6 eggs
250 g cream
1 l milk
60 g yeast
100 g raisins in rum
the peel from one orange and one lemon
100 g butter
100 ml of oil
a dash of salt
filling
1 kg of walnuts
egg whites
250 g sugar
flavours
100 ml milk
one spoon of rusk
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.