Cozonac

Cozonac

Cozonac

De la Niculina / From Niculina
Fundu Moldovei
Bucovina

Ingrediente pentru 3 cozonaci

1 kg făină
6 ouă
250 g smântână
1 l lapte
60 g drojdie
100 g stafide în rom
coaja de la o portocală și o lămâie
100 g unt
100 ml ulei
un praf de sare
umplutură:
1 kg nucă
albuș de ou
250 g zahăr
arome
100 ml lapte
o lingură de pesmet

Ingredients for 3 cozonaci

1 kg flour
6 eggs
250 g cream
1 l milk
60 g yeast
100 g raisins in rum
the peel from one orange and one lemon
100 g butter
100 ml of oil
a dash of salt

filling
1 kg of walnuts
egg whites
250 g sugar
flavours
100 ml milk
one spoon of rusk

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This