Ciulent tradițional de Sabat

Ciulent tradițional de Sabat

Traditional Sabbath Ciulent

De la Vasile Olărean / Bucovina Tradițional / From Vasile Olărean / Bucovina Traditional
Rădăuți
Bucovina

Ingrediente

1 kg vită (mânzat) ceva mai grasă
2 bucăți rasol feliat cu os
6–7 cepe feliate
8–9 căței de usturoi
6 cartofi
800 g fasole albă sau mixtă
400 g arpacaș
sare și piper
conform tradiției, acest preparat se pune la foc mic vineri la prânz și se lasă la fiert până sâmbătă dimineață.

Ingredients

1 kg beef (veal)
a little bit fatter
2 pieces of sliced shin with bone
6-7 pcs of sliced onion
8-9 cloves of garlic
6 potatoes
800 g white or mixed beans
400 g pearl barley
salt and pepper
according to the traditions, this dish starts boiling at low fire friday at noon and is boiled until saturday morning

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This