Ciorbă de hrean cu ciolan / Mehrretich Suppe

Ciorbă de hrean cu ciolan / Mehrretich Suppe

Horse Radish and Pork Knuckle Soup / Mehrretich Suppe

De la Pensiunea Elisabeta / From Elisabeta Guesthouse
Agnita
Transilvania

Ingrediente

1 ciolan de porc de 350–500 g
ceapă
sare și piper
1 carafă cu apă de râu
ardei capia
leuștean
morcovi
țelină
pătrunjel
zeamă de varză sau borș
ou și smântână pentru dres
hrean răzuit

Ingredients

one 350-500 g pork knuckle
onion
salt and paper
spring water – one jug
red pepper
lovage
carrots
celery
parsley
cabbage juice or borsch
egg and cream to fix it up
grind horseradish

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This