Ciolan în pită

Ciolan în pită

Pork Knuckle in Bread

De la Kaban / From Kaban
Vatra Dornei
Bucovina

Ingrediente

1 ciolan de porc de 350–500 g
250 g făină
sare și piper
2 ouă de casă
ulei
1 bucată varză murată
apă de râu – o carafă
leuștean
cimbru uscat
1 gălbenuș pentru uns aluatul
semințe uscate

Ingredients

one 350-500 g pork knuckle
250 g flour
salt and pepper
two home grown eggs
oil
one piece of sour cabbage
spring water – one jug
lovage
dry thyme
one egg yolk to smear the dough
dry seeds.

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This