Chiroște
Chiroște
Chiroște
De la Kaban / From Kaban
Vatra Dornei
Bucovina
Ingrediente
250 g făină albă
2 ouă
un praf de sare
50 g de ulei
1 carafă de apă
pastă de brânză cu ardei iute și pătrunjel
telemea
Ingredients
250 g white flour
two eggs
one dash of salt
50 g of oil
a jug of water
cheese paste with hot pepper and parsley
telemea cheese
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.