Cârnați de casă
Cârnați de casă
Home-made Sausages
De la Geta Ursu / From Geta Ursu
Vatra Dornei
Bucovina
Ingrediente
500 g carne de porc
500 g carne de vită
100 g usturoi
sare
piper
cimbru
mațe de oaie
Ingredients
500 g pig meat
500 g beef meat
100 g garlic
salt
pepper
thyme
sheep intestines
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.