Caltaboș

Caltaboș

White Pudding

De la Pensiunea lui Cobâlă / From Cobâlă Guesthouse
Budești
Maramureș

Ingrediente

2,5 kg măruntaie de porc
250 g carne grasă de porc
700 g ceapă albă
1 cană de orez
4 foi de dafin
1 căpățână de usturoi
1 lingură rasă de nucșoară
1 lingură rasă de ienibahar boabe
100 g de untură de porc
mațe de porc bine spălate
piper

Ingredients

2,5 pig organs
250 g fat pig meat
700 g white onion
one cup of rice
four bay leafs
one garlic
one spoon of allspice grains
100 g pig lard
well washed pig intestines
pepper.

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This