Brânză în coajă de molid
Brânză în coajă de molid
Cheese in Spruce Bark
De la baciul Costan / From Costan the Shepherd
Moldovița
Bucovina
Ingrediente
lapte de vacă răsfățată în iarbă grasă
sare
chimen
cheag
o lingură la 10 litri lapte
Ingredients
cow from a milk spoiled with fat grass
salt
cumin
curd
one spoon every 10 litres of milk
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.