Brânză în coajă de molid

Brânză în coajă de molid

Cheese in Spruce Bark

De la baciul Costan / From Costan the Shepherd
Moldovița
Bucovina

Ingrediente

lapte de vacă răsfățată în iarbă grasă
sare
chimen
cheag
o lingură la 10 litri lapte

Ingredients

cow from a milk spoiled with fat grass
salt
cumin
curd
one spoon every 10 litres of milk

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This