Brânză de burduf muntenească

Brânză de burduf muntenească

Brânză de Burduf from Muntenia

De la Ion Gospodaru / From Ion Gospodaru
Pietriceaua
Muntenia

Ingrediente

lapte proaspăt de capră de la 200 de capete
1 lingură de cheag dizolvat în apă călduță la 10 litri lapte
sare

Ingredients

fresh goat milk from 200 goats
on spoon of curd dissolved in warm water for every 10 litres of milk
salt

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This