Borșul cocoșului

Borșul cocoșului

The Rooster's Borsch

De la Pensiunea Valea Negrașului / From Valea Negrasului Guesthouse
Valea Neagră
Muntenia

Ingrediente pentru un tuci

1 cocoș crescut în curtea omului
2 cepe
1 țelină
2 ardei capia
1 rădăcină de pătrunjel
2 morcovi rași
250 g ulei
sare și piper
250 g smântână

Ingredients for one cauldron

one rooster raised in the man's yard
two onions
one celery
two red peppers
one parsley root
two shredded carrots
250 g of oil
salt and pepper
250 g of cream

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This