Borșul ciobanului

Borșul ciobanului

The Shepherd's Borsch

De la Ion Gospodaru / From Ion Gospodaru
Pietriceaua
Muntenia

Ingrediente pentru un tuci

1 kg carne de miel
2 cepe
2 ardei grași rosii
2 morcovi
1 țelină
1 rădăcină de pătrunjel
1 borcan de suc de roșii (250ml)
o mână de tăiței de casă
untură de la sloi pentru alintat ceaunul (2 linguri)
sare și piper
2 ardei iuți

Ingredients for one cauldron

one kg of lamb meat
two onions
two red bell peppers
one celery
one parsley root
one embers of tomato juice (250 ml)
one handful of home-made noodles
lard to caress the pot (2 spoons)
salt and pepper
two hot peppers

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This