Borș de sfeclă

Borș de sfeclă

Beet Borsch

De la Pensiunea La Moară / From La Moară Guesthouse
Fundu Moldovei
Bucovina

Ingrediente pentru un tuci

2 cepe tăiate cuburi
1 rădăcină de țelină
1 rădăcină de pătrunjel
2 ardei capia
1 kg de sfeclă
1 roșie coaptă
2 morcovi
1 kilogram de cartofi
1 cană de ulei
1 cană de pastă de roșii
sare și piper
frunze de leuștean
țelină și pătrunjel
smântână de casă
această ciorbă se poate prepara și cu afumătură

Ingredients for one cauldron

2 onions cut in squares
one celery root
one parsley root
two red peppers
one kg of beets
one baked tomato
two carrots
one kg of potatoes
one cup of oil
one cup of tomato paste
salt and pepper
lovage
celery and parsley leafs
home-made cream
this borsch can also be prepared with smoked meat.

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This