Antricot de vițel cu gutuie
Antricot de vițel cu gutuie
Veal Entrecôte with Quince
De la Hotel Kaban / From Kaban Hotel
Vatra Dornei
Bucovina
Ingrediente pentru un moș și o babă
2 cotlete de vițel
1 gutuie potrivită
sare și piper
2-3 căței de usturoi
3 linguri de lemn de ulei
Ingredients for one old man and woman
2 veal entrecotes
a good size quince
salt and pepper
2-3 garlic cloves
3 wooden spoons of oil
URMĂREȘTE-NE ȘI PE:
Facebook și Instagram, deocamdată 🙂
Mai multe rețete
Telemea de capră
De la Ion Gospodaru
Pietriceaua | Muntenia
Borș de foi
De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
Bulz
De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia
CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE
Restauranele și cafenelele din
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului
UȘOR ȘI ACCESIBIL
Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București
Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.