Antricot de vițel cu gutuie

Antricot de vițel cu gutuie

Veal Entrecôte with Quince

De la Hotel Kaban / From Kaban Hotel
Vatra Dornei
Bucovina

Ingrediente pentru un moș și o babă

2 cotlete de vițel
1 gutuie potrivită
sare și piper
2-3 căței de usturoi
3 linguri de lemn de ulei

Ingredients for one old man and woman

2 veal entrecotes
a good size quince
salt and pepper
2-3 garlic cloves
3 wooden spoons of oil

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This