Alivancă

Alivancă

Alivancă

De la Pensiunea La Moară / From La Moară Guesthouse
Fundu Moldovei
Bucovina

Ingrediente pentru o tavă de desert bucovinean

jumătate de litru de lapte proaspăt
100 g de unt de casă pentru compoziție și 30 g deasupra
100 g de făină de porumb
30 g de făină
3 linguri de zahăr vanilat
un praf de sare
500 g brânză de vaci
200 ml smântână de casă
5 ouă de la găinile din curte
150 g zahăr
coaja de la o lămâie
2 lingurițe de extract de vanilie

Ingredients for one baking tray of dessert from Bucovina

half litre of fresh milk
100 g of home-made butter for the mixture and 30 g on the top
100 g of corn flour
30 g of wheat flour
3 spoons of vanilla sugar
one dash of salt
500 g cottage cheese
200 ml home-made cream
5 eggs from home grown chicken
150 g of sugar
the peel from one lemon
2 spoons of vanilla extract.

URMĂREȘTE-NE ȘI PE:

Facebook și Instagram, deocamdată 🙂

Mai multe rețete

Borș de foi

De la pensiunea Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Bulz

De la Mia Pavelescu
Pietriceaua | Muntenia

Evenimente oferite de:

CAFENELELE ȘI RESTAURANTELE NOASTRE

Restauranele și cafenelele din

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi toate restaurantele și cafenelele Aeroportului

UȘOR ȘI ACCESIBIL

Harta punctelor de interes în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București

Vezi amplasamentul exact al punctelor de interes din Aeroport.

Share This